6f25e2ef0f3bc67e0705af5a2dd73b0dПрограма національних обмінів відкриває цікаві можливості для молоді. Заповнюйте заявку та отримуйте можливість корисної подорожі та новий стимул для власного розвитку.

Вимоги до учасників:

– 18-25 років;

– попередній досвід активної участі в громадському житті;

– чітко прописана програма та бюджет візиту.

Візит має тривати 3-5 днів. Під час свого стажування спільно із приймаючою стороною учасник Програми національних обмінів має провести публічний захід, до якого буде залучена місцева громада (відкрита дискусія, тренінг, круглий стіл, відкрита акція з обговоренням і т. п.).

У заявці аплікант має вказати про потенційну користь стажування для свого особистого розвитку та організації і громади міста, в якому він стажуватиметься.

Рішення про дати візиту та місто, куди ви відправитесь, прийматимуть координатори Програми національних обмінів, але виходячи із побажань, вказаних в аплікаційній формі.
Візит має відбутися не пізніше 31 липня.

Стажування є безоплатним. Організатори покривають витрати пов’язані із харчуванням, доїздом і проживанням, а також інші витрати, що необхідні для реалізації проекту. Максимальний обсяг гранту для фізичної особи складає 6964 грн. Ознайомитись із правилами отримання мікрогрантів Програми національних обмінів можна за посиланням – http://bridges.org.ua/projects/programa-natsional%60nykh-obminiv/.

Заявки приймаються до 10 червня на адресу obminy@kultura.org.ua, вказуючи тему листа – «Програма національних обмінів для молодіжних лідерів». Рішення комісії щодо результатів розгляду заявок апліканти отримають на електронні пошти, зазначені в заявках, до 20 червня.
Також запрошуємо до співпраці молодіжні організації, які готові прийняти в себе учасників Програми обмінів. Повідомте, будь ласка, про це на електронну адресу – info@kultura.org.ua.