Важко собі навіть уявити локдаун, якщо б до усіх обмежень додати ще й відсутність можливості дивитися фільми, слухати музику, читати книжки, спілкуватися через відео зв’язок з друзями. Це ті продукти культурних і креативних індустрій, які ми часто сприймаємо як гарантовану даність і не завжди замислюємося звідки вони беруться, хто і за які кошти їх створює.

Не замислюємося ми також і про визначальну роль культурного сектору у формуванні нових суспільних цінностей, без яких неможливий демократичний розвиток країни, в якій хочемо жити.

Формування нових цінностей і нової суспільної культури є в основі проєкту, який реалізує Центр культурного менеджменту за підтримки Посольства Нідерландів в Україні та програми «Культура в часи кризи: інституційна підтримка» Українського культурного фонду.

Найближчими заходами проєкту є вебінар та круглий стіл на тему культурних змін, які відбудуться 23 і 25 грудня. Запрошуємо реєструватися і брати участь!

Заходи відбудуться в рамках проєкту «Культура законності», що реалізується за підтримки Посольства Королівства Нідерландів та

Українського культурного фонду.