Українська мережа культури – це новий крок у співпраці Центру культурного менеджменту та Європейського культурного фонду.

Базуючись на успішному досвіді попередніх проектів, ми започатковуємо в Україні мережу для фахівців з культурного менеджменту, митців, журналістів та людей, зацікавлених у культурі.

В Україні було і є багато спроб створити дієву мережу організацій та осіб, які працюють в культурному секторі. Проект зі створення Української мережі культури є однією із таких спроб.

Відкриваючи портал Української мережі культури  та запрошуючи вас вступити в Мережу, ми не маємо на меті конкурувати з уже існуючими ініціативами, а радше намагаємося підсилити їх. Портал зорієнтований на творення майбутнього, а не на фіксацію минулого чи зміну теперішнього.

Це не означає, що нам не цікаве наше минуле, чи ми відсторонюємося від теперішнього. Однак, ми вважаємо, що найперше перейматися треба нашим майбутнім і треба активно творити його вже зараз. Ми не можемо змінити теперішнє, але ми можемо створити майбутнє.

Зараз портал вміщає виключно інформацію про цікавий досвід, можливості та ресурси, якими ви можете користуватися, а також додавати свої матеріали. Яким цей ресурс буде через певний відрізок часу, залежатиме від усіх нас. Зичимо усім успіху та гарних творчих ідей!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.